日出康城LP6開放示範單位 東網360帶你睇個3房靚裝

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow

南豐集團將軍澳日出康城LP6今日(周五)起開放示範單位予公眾參觀。據LP6展覽廳現場所見,下午3時許,有部分睇樓客及代理到場,排隊等候前往示範單位。另有部分代理於周邊街道撈客。該盤昨日公布首張價單,提供487伙,面積307至791方呎,折實平均呎價15,304元。

唔想排隊?唔想出門?跟東網360即刻睇到LP6三房靚裝示範單位。

睇完360片想睇埋靚相?即Click http://bit.ly/2MU0FDT

LP6睇樓客陳先生居於將軍澳,他表示,該盤開價吸引,位置不俗並享有海景,打算買一個一房單位予家人;指上車盤面積「唔洗咁大」,如果想買大單位就會考慮在內地及外地置業。對於樓市前景,他認為,目前經濟環境不俗,料樓價穩步向好。

同區客張先生表示,該盤昨日開價,不過自己還未比較同區其他住宅物業,未知「平定貴」,個人有傾向購買一個大單位。對於該區發展,他認為,環境交通配套不俗,空氣質素亦不錯。

資料來源:on.cc

你可能感興趣